Manhattan Colour splash liquid lip tint

Tänane postitus tuleb minu hetke kõige lemmikumatest ja uuematest huuletoodetest. Üllatus, üllatus selleks on Manhattan Colour splash liquid lip tint. 


Vasakult paremale; red tulip, my mandarine, hint of pink

Ostsin need endale umbes 2 nädalat tagasi Lõunakeskuse Ideaal Kosmeetikast. Põhjuseid, miks ma need ostsin oli kaks. Esiteks seetõttu, et lip tint (huulte toonija eesti keeles, kuid kasutan selle postituses inglise keelset väljendit) püsib kaua peal ning teiseks ostsin koheselt kolm tükki, sest need on nii odavad, 2.50 tükk. Ma arvan, et neid enam kaua ei müüda, sest need olid eraldi karbis ja mitte Manhattani väjapaneku juures.
Tegemist on siis lip tint'ga. Sellel tootel on väga kerge tekstuur, pole kreemikas toode, vaid selline vedel. Huultele on väga lihtne kanda. Pole üldse mitte kleepuv. Püsib peal 7-8 tundi, aga umbes 5-6 on selline, kus püsib täielikult peal ja siis hakkab huulte keskosast maha kuluma. Ei kuivata huuli, kuigi mina olen vahel kandnud peale ka huulepalsamit, siis jääb väga loomulik üldmulje. Ei ole ei läikiv ega ka matt toode, vaid tekstuurilt jääb selliseks nagu on huuled loomulikult on. 
Ainus negatiivne asi, mille ma välja tooks on see, et umbes 1-2 minutit (see on ligikaudne kuivamise aeg) on toode väga mõru maitsega. Äkki kellelgi tekkis küsimus, miks see oluline on. Paljude jaoks ilmselt polegi, aga lihtsalt juhul, kui keel juhuslikult puudutab huuli, siis on tunda mõru maitset, kuid see kaob kuivamisega ära. Hiljem on toode söögi- ja joogikindel. Teine pooleldi negatiivne asi on see, et toodetel pole peal nimesid ega numbreid, kuigi see on natuke otsitud negatiivne pool. Asi, mis selle plussiks pöörab on see, et netist on nimed leitavad ja tegelikult on need olemas. 
Manhattan Colour splash liquid lip tint'i ostmisel tuleks meeles pidada seda, et huultel ei jää need sellised nagu pakendist paistab, sest tegemist on huulte toonijaga. Lisaks sellele on aplikaator värvitud (üldjuhul on valged) ehk tegelik toode nii tume pole.
Minul on siis kolm tooni.
Esiteks 94R Red Tulip. Selles on kõige rohkem pigmenti, pakendis tundub punane oranžika alatooniga, aga huultel jääb pigem punane roosaka alatooniga (koht, kus ilmselt loeb oma huuletoon).





Teiseks 51P Hint of pink. Selle puhul ilmselt erineb pakendi toon kõige enam sellest, milline toode huultel tegelikult jääb. Pakendis on külm roosakas nude toon, huultel jääb aga roositooni ehk siis pigem keskmine roosa. Toon, mida ma olen kõige rohkem kasutanud ja isiklik lemmik.





Kolmandaks 53C My mandarine. Jätkuvalt armastan oma oranže huuletooteid., olgu need siis huulepulgad, -läiked või siis lip tint'id. Kõige heledeam, annab huultele kerge oranžika tooni, aga nagu ka huulepulkadega, siis ka nende tooni saab mitmekordsel pealekandmisel rõhutada.





red tulip peale mitmekordset maha pühkimist


PS! tegin pildid rõdul, sest väljas oli nii ilus ilm. 

järgmise korrani  x

Comments

Popular posts from this blog

Eveline BIG VOLUME EXPLOSION! ripsmetušš

BYS Velvet lips liquid lipsticks

Products I Plan to Pan in 2023