Makeup Revolution Go to the city palette

At the beginning of July I made an order from site called Makeup Revolution. At the time they had the deal then your spent 25 pounds (including shipping) you got free products valuable 20 or 25 pounds. I paid 4.95 for shipping and I took 3 weeks to arrive. By the way signing up for newsletter you'll get 20% off from your order.


Go to the city palette was one of those things I got for free. To be honest I wouldn't pick it up by myself but now I'm glad to have it. Palette was 3.99 originally and now it's 2.99 but as I said I got mine for free. It has 2 blushes, 1 highlighter and 6 eye shadows. Both of the blushes are matte ones. Eye shadows comes with 1 matte and 5 metallic shades. Shadows seem to be too colourful at the begging but as they are kind of dark shades they're really wearable. I usually am the one goes for really neutral browns. Its lovely palette to travel with. Even though it's having kind of dark shadows you can create both day and night time looks with it but bare in mind that you have some limits with day ones. What I've been doing is that I take highlighter allover my lid and then am taking some darker shade to the crease. I have to say that highlighter is definitely my personal favourite. It's champagne with slight pink undertone, it having the most gorgeous sheen to it and is really natural. I like that palette way more than I thought I will.
By the way did I mention pigmentation? It's amazing specially comparing with price. Shadows are one of the most buttery soft and well pigmented I've ever touched so do blushes and highlighter.


Juuli alguses tellisin erinevat kosmeetikat lehelt nimega Makeup Revolution. Tegemist on Inglismaa (Londoni) põhise ettevõttega. Juuli alguses oli neil kampaania, mille raames kõigile üle 25 naelase tellimuse esitanud klientidele saadeti välja 20 või 25 (täpselt ei mäleta) naela väärtuses muid tooteid. Muide tellimusse läks arvesse ka postikulu. Lisaks registreeides end uudikirjadele saadetakse meilile kood, millega saab 20% soodustust kogu tellimuselt. Postikulu maksin 4 naela ja 95 senti ning pakk jõudis minuni 3 nädalaga. 


Go to the city palett oli üks neist asjadest, mille ma sain tasuta. Ise ma seda tellinud poleks, kuid mul on väga hea meel, et see mul nüüd olemas on. Seda paletti saab makeup revolution'i kodulehelt hetkel tellida ning hinnaks on 2.99 (tavahind 3.99 naela). Paletis on 2 põsepuna, 1 särapuuder ning 6 lauvärvi. Mõlemad põsepunad on matid, särapuuder on õrna roosaka alatooniga šampanja tooni ning tegemist on väga naturaalse puudriga, kuid samas siiski märgatavaga. Lauvärvidest üks on matt ning 2 metalse lõppviimistlusega. Kuna lauvärvid on suhteliselt värvilised, siis ma kartsin neid alguses kasutada. Ma üldiselt kasutan lauvärvidena naturaalsemaid pruunikaid ja beežikaid toone, kuid kuna Go to the city paletis on lauvärvid suhteliselt tumedad, siis on need vägagi kasutatavad. Lisaks sellele on tegemist väga hea tootega, millega reisida. Selle paletiga saab luua nii päeva- kui ka õhtumeiki, kuigi tuleb mainida, et päevane on natuke limiteeritud, sest on ainult üks hele toon. Mida mina teen on see, et ma kasutan särapuudrit üle terve liikuva lau ning lisan tumedamat silma koopajoonele.


Ma pean tunnistama, et minu absoluutne lemmik selles paletis on särapuuder. Juba ainult selle põhjal on see palett minu jaoks väärt oma hinda. Soovitan väga! Kõik toonid on väga pigmendi rohked, põsepunad ja särapuuder küll natuke vähem kui lauvärvid, kuid see on ainult pluss, sest seda naturaalsemana nad jäävad, kuigi siiski ka neid tuleks kasutada väga õrnalt, sest  pigmendist neil puudust pole.


järgmise korrani  x

Comments

Popular posts from this blog

Eveline BIG VOLUME EXPLOSION! ripsmetušš

BYS Velvet lips liquid lipsticks

Products I Plan to Pan in 2023