Empties #4

I have used up lots of mascaras, so it's time to dedicate the whole blog post for them. I decided to give every single one of them just some key words to make this post short and simple.


Mingi aeg ostsin ma väga palju ripsmetušše ning nüüd on need kuivanud või lihtsalt vanaks läinud. Kuna mul oli neid nii palju, siis otsustasin terve blogipostituse neile pühendada. ma otsustasin, et kirjutan ainult märksõnad iga ripsmetušši kohta, et see postitus poleks liialt pikk. 


Lumene blueberry curl mascara, waterproof. Really wet formula, super black, a bit stinky, keep lashes curled. Liialt vedel, väga must, natuke ebameeldiv värvi lõhn, veekindel - hoiab ripsmeid hästi koolutatult.


Eveline Big volume explosion. Well seperating, gives volume, generally really good, only con is the massive brush. Eraldab hästi ning annab volüümi, üldiselt väga hea, ainus miinus on hari - see on liialt suur.


Oriflame The one volume blast mascara. Good brush, crumbles underneath my eyes, seperates well. Hea hari - piisavalt väike, eraldab ripsmeid hästi, ripsmetušš pudeneb üpriski kiiresti silmade alla. 


Manhattan First style mascara. I'm allergic to it because it's too stinky. See lihtsalt haiseb ja mu silmade on selle lõhna vastu allergilised, mitte lõhna, aga mingi aine vastu, mis seda lõhna tekitab. 


Essence The lash curler mascara. Good brush, easy application, hate the packaging. Plastic from the gap curls around and it's so uncomfortable to use. Hea hari, lihtne peale kanda, halb pakend, mida on ebamugav kasutada.


Lumene Raspberry miracle mascara. Has fibers in it. It's not bad, but also not good, just average one. Selle kohta on raske midagi öelda, keskpärane, pole halb ega ka hea.


Essence Get big lash volume curl mascara. Too wet formula, too big brush, whilist getting old formula got even more wet. Liialt vedel, liialt suur hari ning tavalise kuivamise asemel muutus ripsmetušš veel vedelamaks. 


Essence Plump no clump deep black volume mascara, Different brush but exactly the same as the previous one. Erinev hari, kuid samad sõnad nagu eelmise kohta.


Vera valenti mascara. I paid 1 euro and it's was tried out then I got it, so can't say anything about it. See oli täiesti kuiv juba siis, kui ma selle ostsin, maksis euro. Seega ma pole seda kasutada saanud ning ei oska midagi öelda. 


Essence Plump no clump volume mascara, Seperating, volumizing, didn't crumble, unfortunately too massive brush. Eraldab ripsmed ning annab volüümi, ei pudenenud silmade alusele, ainus miinus on liialt suur hari.

Essence Multi action mascara. My favourite out of this punch. Unfortunately they discontinued it and brought out another multi action with plastic brush (for now also discontinued). I also like the new one, but the old one was my absolute favourite. Minu lemmik nende hulgast siit. Kahjuks lõpetati selle tootmine ning Essence tõi välja uue Multi action ripsmetušši, mis on plastikust harjaga. Mulle meeldib ka uus, kuid vana oli minu absoluutne lemmik. Muide ka selle uuemat versiooni enam ei müüda. 



järgmise korrani  x

Comments

Popular posts from this blog

Eveline BIG VOLUME EXPLOSION! ripsmetušš

BYS Velvet lips liquid lipsticks

Products I Plan to Pan in 2023